Nederlands Deutsch

Camping de Strohalm

Camping de Strohalm

Minicamping de Strohalm is een boerencamping gelegen op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland in het poldergebied net buiten Kerkwerve. Onze camping is geschikt voor alle recreanten. Of u nu met uw (klein)kinderen komt, watersporter bent of van de natuur komt genieten, u bent van harte welkom!
De camping beschikt over 25 staanplaatsen, zowel seizoens- als toerplaatsen, welke verdeeld zijn over meerdere veldjes. Ieder veld is voorzien van watertappunten en 6A stopcontacten. Een overzicht van al onze faciliteiten vind u bij Faciliteiten.

Schouwen-Duiveland heeft veel te bieden! Onze camping ligt daar heel centraal voor. Geniet van de rust en natuur in de omgeving. Een dag naar het strand is ook binnen bereik. U kunt naar het Noodzeestrand bij Scharendijke op 8 km afstand, of het Grevelingenmeer bij Brouwershaven op 3 km afstand. Wilt u een dag de monumentenstad Zierikzee bekijken, dan bent u daar binnen 10 minuten. Bij Omgeving vindt u meer informatie over de verschillende activiteiten en evenementen.